Young adult

Young adult bøger

Bliv klogere på dine egne følelser gennem andres

Flere young adult bøger

Bøger om rigtige mennesker med følelser

Mere young adult

Bestil NU og få GRATIS levering til over 120 Bog & idé butikker

Savn mig ikke

Nogle gange er venskaber så stærke, at de erstatter al familie.Det er sådan Miranda og Syd har det med hinanden. Deres mødre er væk, og de har kun deres fædre. En dag forsvinder Syd bare og efterlader en knust Miranda. Miranda bestemmer sig for at finde Syd, og dette åbner op for en masse nye sider af både Syd og hende selv, som Miranda ikke vidste. Bogen egner sig godt til unge i alderen 14 år og op.

Anna og det franske kys

Anna har det godt og er tilfreds med hendes liv, med et crush på den nye fyr fra arbejdet. Annas far beslutter dog at hun skal kostskole i Parris og dette er hun bestemt ikke tilfreds med. Hun får dog hurtig tilpasset sig til Paris med venner og et crush på allerede taget Étienne St. Clair. Bogen er fyldt med vidunderlig humor og atmosfære, smukke venskaber og karakterer fulde af personlighed, og egner sig godt til unge i alderen 15 år og op. 

After - mødet

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Mødet er første bog ud af bøger i serien om Tessa og Hardins kærlighedshistorie med alle dens op og nedture. Bogen egner sig godt til unge i alderen 15 år og op. 

Young adult fantasy

Bestil NU og få GRATIS levering til over 120 Bog & idé butikker

Alt eller intet

Madelines liv ligner ikke nogen andens: "Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske." Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovekuls i hinanden.Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline - men at bevæge sig uden for den er livsfarligt ...

Five Feet Apart

Will og Stella bliver hovedkulds forelskede i hinanden, der er bare en lille forhindring … de skal altid holde mindst to meters afstand imellem sig. Men kan man elske en, man aldrig må røre? Stella Grant er altid i kontrol, også selvom hendes ukontrollable lunger har sendt hende ind og ud af hospitalet, så længe hun kan huske. Will er alt det, Stella skal holde sig på lang afstand af. Den eneste måde, de begge kan overleve, er ved at holde sig fra hinanden. Men pludselig føles to meters afstand ikke som en sikkerhed. Det føles som en straf. 

Young adult - en populær genre

Den største trend indenfor ungdomsbøger har fået fart i Danmark. Young Adult hitter hos de unge, hvor historierne kan relatere sig til det virkelige liv, hvor følelser, liv og død er på spil. Det er virkelig gode historier om sygdom, kærlighed og rigtige mennesker. 

Det bedste til alle YA-elskere. Bøgerne gør dig klogere på dit eget følelsesliv og på skæbner, som ligger så fjernt fra din egen, at du næsten ikke har fantasi til at forestille dig at være i samme sted. Young Adult genren er realisme uden filter. Det er ærligt og rammer dybt lige i hjertet. I YA kan alt ske. Find din næste yndlingsbog eller find flere bøger af din yndlingsforfatter. 

Bøger i Young adult genren henvender sig især til de unge læsere i alderen 14-18 år. Genremæssigt spænder Young adult kategorien bredt og omfatter blandt andet fantasy, fiktion, spænding og romantik. Bøgerne er perfekte for din teenager, da de henvender sig til de unge læsere og omhandler problematikker, de selv kan relatere til.  Det kunne være den første store kærlighed, problemer i skolen, uvenskaber i vennekredsen osv. Bøgerne er skrevet i øjenhøjde med de unge læsere, hvilket bidrager til at det bliver en god og positiv oplevelse at dykke dybt ned i bøgernes forunderlige univers.