Young adult

young adult 3

Nye young adult

Bestil NU og få GRATIS levering til over 120 Bog & idé butikker

Young adult bøger

Bliv klogere på dine egne følelser gennem andres

Flere young adult bøger

Bøger om rigtige mennesker med følelser

Mere young adult

Bestil NU og få GRATIS levering til over 120 Bog & idé butikker

Young adult - en populær genre

Den største trend indenfor ungdomsbøger har fået fart i Danmark. Young Adult hitter hos de unge, hvor historierne kan relatere sig til det virkelige liv, hvor følelser, liv og død er på spil. Det er virkelig gode historier om sygdom, kærlighed og rigtige mennesker. 

Det bedste til alle YA-elskere. Bøgerne gør dig klogere på dit eget følelsesliv og på skæbner, som ligger så fjernt fra din egen, at du næsten ikke har fantasi til at forestille dig at være i samme sted. Young Adult genren er realisme uden filter. Det er ærligt og rammer dybt lige i hjertet. I YA kan alt ske. Find din næste yndlingsbog eller find flere bøger af din yndlingsforfatter. 

Bøger i Young adult genren henvender sig især til de unge læsere i alderen 14-18 år. Genremæssigt spænder Young adult kategorien bredt og omfatter blandt andet fantasy, fiktion, spænding og romantik. Bøgerne er perfekte for din teenager, da de henvender sig til de unge læsere og omhandler problematikker, de selv kan relatere til.  Det kunne være den første store kærlighed, problemer i skolen, uvenskaber i vennekredsen osv. Bøgerne er skrevet i øjenhøjde med de unge læsere, hvilket bidrager til at det bliver en god og positiv oplevelse at dykke dybt ned i bøgernes forunderlige univers.