Bog & idéSpil

Ludo spil

7 produkter
7 produkter
Partners
PartnersBrætspil
179,95 DKK
(1)
Partners
Partners 25 år
Partners 25 årBrætspil
299,95 DKK
(2)
Partners 25 år
Partners+ (plus)
Partners+ (plus)Brætspil
239,95 DKK
(0)
Partners+ (plus)
Ludo 4 Og 6 Mands
Ludo 4 og 6 mandsBrætspil
99,95 DKK
(0)
Ludo 4 og 6 mands
MONSTER LUDO
Monster ludoBrætspil
129,95 DKK
(0)
Monster ludo
Ludo Quiz Danmark
Ludo quiz danmarkBrætspil
299,95 DKK
(1)
Ludo quiz danmark
Shifu Tacto Klassisk
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
Shifu Tacto Klassisk Oprettet fra inventtable
349,95 DKK449,95 DKK
(0)
Shifu Tacto Klassisk

Ludo spil

Ludo er et klassisk brætspil som er kendt af de fleste og kan spilles og nydes af hele familien. Spillet kan spilles af mellem 2-6 deltagere fra 6 år og opefter. Ludo spil er en forenklet udgave af et traditionelt indisk spil kaldet Pachisi. Hver spiller skal have 4 brikker med hele vejen rundt på spillepladen, for til sidst at få alle brikkerne i hus inde i midten af spillepladen. Når en spiller har alle 4 brikker i midten af pladen, har spilleren vundet spillet. Det kræver en 6’er for at få en brik i spil. Antallet af felter der rykkes afgøres af et terningslag. Men pas på - undervejs kan ens brikker blive slået hjem af modstanderne. Men frygt ikke helt, nogle af pladens felter er markeret med en globus, og rammer du denne, står du i sikkerhed fra at blive slået hjem. Så der er lidt hjælp at hente, hvis man skulle risikere at være den, der er oppe mod nogle aggressive modstandere. Hvis en brik bliver slået hjem, kræver det igen en 6’er at få den ud på spillepladen og med i spil igen. Brikken skal herefter starte forfra med at komme hele vejen rundt på pladen. De fleste kender den rare følelse af, at man måske var bagud, og endelig rammer modstanderens brik, og han nu må starte forfra. Men de fleste kender også den bitre følelse af det modsatte, og man selv må starte forfra på spillepladen.

Ludo er et sjovt og udfordrende spil, hvor man aldrig kan føle sig for sikker. Det indbyder til masser af hyggelige og sjove timer. Ludo spil er perfekt egnet til familieturene i sommerhus, eller bare en hyggelig aften hjemme.

Det klassiske ludo spil

Ludo er en sand brætspilsklassiker, og den første Ludo udgave udkom i 1896. Der findes ikke mange, som ikke har stiftet bekendtskab med Ludo én gang i livet. Men i dag findes der lang flere udgaver end den almindelige klassiker. Bland andet Ludo Quiz, hvor man i slutningen af sin runde får et spørgsmål. Svare du rigtig på det spørgsmål, får du lov til at slå igen. Svare du forkert, går spørgsmålet videre til næste spiller, som får muligheden for at svare rigtigt og rykke et felt frem. På denne måde spiller viden også en stor brik i Ludo Quiz serien, som også findes i forskellige udgaver. Ønsker ud det klassiske Ludo spil med en twist, findes der også forskellige afskygninger af den kendte Ludo plade, men nye felter eller brikker. Ludo er klassikeren over dem alle, og burde findes i enhver spilsamling. Det er et spil som koster grin og tåre, men man kan ikke lade være med at holde af den gode gamle klassiker.

Bestil ludo online

Se vores store udvalg af Ludo spil i forskellige afskygninger. Bestil det online, og få leveret direkte til din dør, eller med afhentning i din lokale Bog & idé. Lad ikke dine børn misse chancen for at vokse op med klassikeren Ludo. Så nu skal du bare gribe spillepladen og vælge din farve. Så er det garanteret, at Ludo danner de perfekte rammer for en hyggelig dag eller aften i klassikerens tegn.