Bog & idéSpil PuslespilPuslespil 2000 brikker

Puslespil 2000 brikker

3 produkter
3 produkter
JvH It's all going downhill 2000 brikker
JvH It's all going downhill 2000 brikkerPuslespil
239,95 DKK
(0)
JvH It's all going downhill 2000 brikker
Educa puslespil 2000 brikker
KUN KLIK & HENT
KUNGLSLEVERING
Puslespil Aztec Mayan Montage 2000 brikkerPuslespil
199,95 DKK
(0)
Puslespil Aztec Mayan Montage 2000 brikker
Puslespil Ravensburger 2000 brikker
Puslespil New York Skyline 2000 brikkerPuslespil
249,95 DKK
(0)
Puslespil New York Skyline 2000 brikker

Puslespil 2000 brikker

Puslespil med 2000 brikker er skridtet op fra 1000, hvor motiverne også fylder mere og flere detaljer for alvor kommer frem.

Puslespil 2000 brikker fra Bog & idé

Puslespil kan være et glimrende tidsfordriv for en selv eller i selskab med en anden. Det kræver ikke noget specielt at kaste sig ud i at lægge et puslespil, ikke andet end tid og overskud. Det fine er også at man kan have det liggende uden at det render nogen vegne og man bestemmer jo helt selv hvilket tempo man vil gå til det med. Om det så er et par brikker om dagen eller at man får gjort kål på det på én gang. Uanset hvad så er det noget man kan fordybe sig i.

Kategorien her byder på et specifikt udvalg af puslespil med 2000 brikker, hvis det er lige præcis den længde der passer til dit behov. Der er også specifikke kategorier for puslespil med 1000 og 3000 brikker lige her.

En bestemt størrelse

Kategorien puslespil på 2000 brikker er målrettet en bestemt størrelse. Det kan være det lige er den helt rette mængde der passer dig/jer, eller det er en del af vejen mod de endnu større puslespil. Størrelsen på puslespil varierer meget, det kan være hele vejen ned til 4 brikker og op til nogle af de allerstørste der findes, som når helt op til 30.000 brikker. For den mere afslappede puslespilslægger, der ikke lige har behov for at lægge sig ud med verdens største puslespil, er 2000 brikker nok en meget fornuftig mellemvej.

Puslespilsmåtte til puslespil på farten

Hvis man vil gøre det mere overskueligt og behageligt at lægge puslespil, er det smart med en puslespilsmåtte. Det kan være en fiks måde at holde godt styr på puslespillet undervejs i processen. Især fordi det er muligt at rulle måtten sammen, uden at det ødelægger puslespillet. Det er en god måde at slippe for at halvdelen af spisebordet, eller sofabordet er reserveret til puslespil, eller at man må skille hele motivet ad midt i det hele. Bog & idé har puslespilsmåtter til rådighed der kan holde fra 500 brikker og helt op til 3000 brikker.

Motiver der fanger blikket

Motiver på puslespil kan altid variere meget, og det er selvfølgelig vigtigt at man finder et motiv der er interessant og pænt da det trods alt er en af hovedårsagerne for at lægge et puslespil, hvis man da også vil have det liggende eller hængende fremme efter det er færdiggjort. Der er lidt for hver en smag, om det så er landmærker fra henholdsvis Europa eller resten af verden, en jungle med dertilhørende dyr, bybilleder som New Yorks skyline, Paris ved solnedgang, eller noget så tiltalende som chokolade. Så burde det være til at finde noget der passer ens smag her på siden.

Alternativt kan du også gå ned i din lokale Bog & idé butik, Hvor vores personale altid vil være klar til at give gode råd, anbefalinger eller vejledning.