Foam clay og silk clay

Foam clay er en modelleringsmasse fyldt med små luftige perler, som er særlig ideel til at beklæde/modellere diverse ting. Massen kan bearbejdes og formes efter ønske, og er perfekt til små børn, da den ikke fedter. 

Silk clay er en smidig og selvhærdende modellermasse, der tørrer op med en skumagtig overflade. Den er nem at arbejde med, og der kan males/tegnes på den.

Det er vigtigt at foam clay og silk clay opbevares i lufttætte beholdere efter åbning, således at massen ikke hærder, men skulle uheldet være ude, så kan massen blødgøres igen med lidt vand. Både foam clay og silk clay findes i kufferter med 18 små bøtter og 10 store bøtter, så der er masser at mulighed for kreativ leg med denne sjove og innovative modellermasse, som findes i et væld af flotte farver.  

Lav julekugler af Foam Clay og Silk Clay

Du kan dekorere din adventskrans af kugler lavet i Silk Clay, som du pakker ind i et lag af Foam Clay. Stik kuglerne på en tandstik og sæt dem fast på din adventskrans. Lav fine små kort med tallene fra 1-4 og bind dem rundt om stearinlysene. Nu har du den fineste adventskrans med kugler af Silk Clay og Foam Clay.