Bog & idéHobbyFoam clay og silk clay

Foam clay og silk clay

Foam clay og Silk clay

FOAM CLAY KUFFERT 1 SÆT
KUN I BUTIKSEND SOM GAVE
Foam clay kuffert 1 sætHobbyartikler
299,95 DKK
(0)
Foam clay kuffert 1 sæt
SILK CLAY KUFFERT 1 SÆT
KUN I BUTIKSEND SOM GAVE
Silk clay kuffert 1 sætHobbyartikler
299,95 DKK
(0)
Silk clay kuffert 1 sæt
FOAM CLAY OG SILK CLAY I GAVEÆSKE
Foam clay og silk clay i gaveæskeHobbyartikler
299,95 DKK
(0)
Foam clay og silk clay i gaveæske
FOAM CLAY GLITTER
KUN I BUTIK
Foam clay glitterHobbyartikler
149,95 DKK
(0)
Foam clay glitter
SILK CLAY BASIC 2
KUN I BUTIK
Silk clay basic 2Hobbyartikler
149,95 DKK
(0)
Silk clay basic 2
FOAM CLAY GLITTER
KUN I BUTIK
Foam clay glitterHobbyartikler
149,95 DKK
(0)
Foam clay glitter

Foam clay

FOAM CLAY
KUN I BUTIK
Foam clayHobbyartikler
59,95 DKK
(0)
Foam clay
FOAM CLAY SORTIMENT
KUN I BUTIK
Foam clay sortiment ass. farverHobbyartikler
59,95 DKK
(0)
Foam clay sortiment ass. farver
FOAM CLAY SORT 35G
Foam clay sort 35gHobbyartikler
14,95 DKK
(0)
Foam clay sort 35g
FOAM CLAY HVID 35G
Foam clay hvid 35gHobbyartikler
14,95 DKK
(0)
Foam clay hvid 35g
FOAM CLAY SAMPAK
KUN I BUTIK
Foam clay sampakHobbyartikler
119,95 DKK
(0)
Foam clay sampak

Silk clay

Så mange kreative timer med Foam Clay og Silk Clay - gør det selv
SILK CLAY STANDARD
KUN I BUTIK
Silk clay standardHobbyartikler
59,95 DKK
(0)
Silk clay standard
SILK CLAY
KUN I BUTIK
Silk clay neon asst.Hobbyartikler
59,95 DKK
(0)
Silk clay neon asst.
SILK CLAY GUL 40G
Silk clay gul 40gHobbyartikler
19,95 DKK
(0)
Silk clay gul 40g
SILK CLAY BASIC II
KUN I BUTIK
Silk clay basic 1Hobbyartikler
149,95 DKK
(0)
Silk clay basic 1

Ideer til at være kreativ med Foam Clay og Silk Clay

Her kan du tænke ud af boksen og være kreativ. Forme dine egne fantasifigurer eller noget der ligner rigtige ting, som man kender. Det er kun fantasien som sætter grænser og her er alt muligt. Få flere timer til at gå, hygge sammen med familien og ha' det sjovt med Foam Clay og Silk Clay. 

Foam clay og silk clay

En selvhærdende, smidig og blød modellermasse til hyggelig leg og fine kreationer

Foam clay er en modelleringsmasse fyldt med små luftige perler, som er særlig ideel til at beklæde/modellere diverse ting. Massen kan bearbejdes og formes efter ønske, og er perfekt til små børn, da den ikke fedter. 

Silk clay er en smidig og selvhærdende modellermasse, der tørrer op med en skumagtig overflade. Den er nem at arbejde med, og der kan males/tegnes på den.

Det er vigtigt at foam clay og silk clay opbevares i lufttætte beholdere efter åbning, således at massen ikke hærder, men skulle uheldet være ude, så kan massen blødgøres igen med lidt vand. Både foam clay og silk clay findes i kufferter med 18 små bøtter og 10 store bøtter, så der er masser at mulighed for kreativ leg med denne sjove og innovative modellermasse, som findes i et væld af flotte farver.

Silk Clay er en blød og glat modelleringsmasse, som er nem at forme for små fingre, det hverken klistrer eller sviner. Dine eventyrlige figurer og kunstværker kræver ikke ovn eller lignende, men tørrer ved stuetemperatur. Silk Clay er et letvægtsmateriale, som er yderst fleksibelt og blødt til modellering, det gør det meget nemt at forme til figurer, pynt, og meget andet. Silk Clay findes i mange farver, som udover basic farverne også inkluderer hudfarver og Silk Clay med neon effekt. Du kan selv mikse og skabe dine egne farver med Silk Clay.

Foam Clay til pynt på de kreative projekter

Foam Clay er en modelleringsmasse fyldt med små flamingo kugler, som er nem at trykke fast og glatte ud i et tyndt lag som beklædning på diverse materialer. Du starter med at tage hele klumpen ud af emballagen og ælter den derefter imellem hænderne, så de små kugler fordeler sig ensartet i massen.  Foam Clay skaber gode effekter ovenpå Silk Clay og kan meget nemt fastgøres udenpå dine hjemmelavede figurer uden lim. Foam Clay findes i rigtig mange flotte farver, som du kan mikse og matche eller blande til nye farver. Foam Clay findes også i pakker med glimmereffekt.   

Silk Clay og Foam Clay er til børnehænder

Både Silk og Foam Clay er nemt at arbejde med for børne- og voksenhænder. Du har utallige anvendelsesmuligheder, hvor du kan dekorere ting med både Foam og Silk Clay eller påklistre pynt på f.eks. grene, træ, glas, metal, pap, flamingo og gips. Du kan lave din egen julepynt, pynte blyanter med dine egne figurer og dekorere en adventskrans med fine kugler lavet i Foam Clay og Silk Clay. Du kan lave dine egne farvekombinationer og få din modelleringsmasse til at ligne kunstfærdigt marmor. Du kan tilføje glimmer og male på dine figurer med tusch eller maling. Du kan skabe dine egne jule- og fødselsdagsgaver og glæde med en ny nøglering, en uro med sjove figurer eller flotte lysestager belagt med smukke detaljer i Foam Clay og Silk Clay.

Silk Clay og Foam Clay gaveæske

Børnene elsker at lege med Silk Clay og Foam Clay og derfor har vi forskellige gaveæsker og kuffertsæt med blandede farver og modelleringsværktøjer. I nogle kuffertsæt får du nøgleringe, kageforme, kageruller, kropsdele og øjne til dit eget kreative værksted. Når børnene leger med Silk Clay og Foam Clay skal man være opmærksom på at få lukket de lufttætte emballager, så modelleringsmassen ikke tørrer ud. En ny eventyrlig verden kan forme sig i børnenes hænder, når de leger med Foam Clay og Silk Clay, som hverken klistrer eller sviner. Æskerne med Silk Clay og Foam Clay er meget populære gaveartikler. Køb online og få gaveæskerne leveret fragtfrit i din lokale Bog & idé eller besøg butikken for at se det store udvalg af både Foam Clay og Silk Clay.