Julemad

Kogebøger julemad

Den dejlige julemad lavet af dygtige kokke

Dejlig julemad

Julen er tiden for mad som mor lavede den. Vi husker alle hvordan vores egen mor lavede brun sovs, flæskesteg, and, brune kartofler, rødkål, medister, risalamande og alle de andre juleretter, som sender os direkte tilbage til barndommen. Hos Bog & idé har vi forsøgt, at samle nogle af de bedste kogebøger om julemad, så du kan skabe minder hos dine børn. Den brune sovs har stor betydning i mange hjem og skal være helt perfekt, hver eneste jul. Det hjælper Frøken Jensen med i bogen “sovs og sauce”. For Claus Meyer handler det om det traditionelle nordiske køkken, hvor man samles om julemaden i den mørke tid. I bogen “Meyers julemad” har han samlet halvtreds af de bedste opskrifter til juleaften og dagene omkring, også opskrifter på gløgg og æbleskiver, og det gode til nytårsbordet findes i bogen.

 

Det er ikke alle, som lader stå til i julen, for at nyde den skønne julemad. Derfor har vi samlet bøger til den slanke jul, hvor du blandt andet kan finde opskrifter på lækker mad, uden at gå på kompromis med den traditionelle mad, med bogen “maveglad julemad”, eller du kan blive på din lchf livsstil med bogen “LCHF året rundt”, som hjælper dig fra januar til december med at tilpasse din livsstil til højtider og traditioner - her kan du læse opskrifter på LCHF-julegodter mm