Bog & idéKontorKalenderLetts

Letts

Letts kalender

Det engelske firma Letts har over 200 års erfaring indenfor branchen, og har siden 1812 produceret dagbøger og kalender af kvalitet og er meget erfarne indenfor området. Deres kalendere findes i mange forskellige designs og både som uge eller månedskalender.

Kvalitetskalender

En Letts kalender er inspireret af naturen og dette kommer til udtryk i de farver som bliver benyttet. Deres kalendere er af ægte læder og håndlavet, så hver enkelt Letts kalender er igennem 27 forskellige hænder inden den er færdig produceret. Dette er med til at give den et unikt look og understreger kvaliteten af Letts kalenderen. De findes i både pangfarver, neutrale farver og med forskellige mønstre så der er et design til enhver smag. Størrelsen på Letts Kalendere varierer fra A5-format til A6-format og findes både som slim og normal.

Uge eller månedskalender

De findes som uge eller månedskalender. En ugekalender skaber et samlet overblik over hele ugen, med ugenummer og plads til at skrive sine aftaler eller deadlines ind i. Den kan også være guld værd for de studerende, som skal planlægge ugens læsning, afleveringer og vigtige eksaminer. Mange af disse har også sider, hvor du har mulighed for at skrive dine helt egne lister, som kan hjælpe dig i dagligdagen. Hvis din familie har mange fritidsaftaler, der skal koordineres indbyrdes, så kan en ugekalender være en rigtig god ting, da den giver mulighed for at strukturere de forskellige aftaler på en overskuelig måde. På den måde, har du hele tiden styr på hele familien, og der opstår ikke øjeblikke, hvor du glemmer sønnens fodboldkamp

En månedskalender giver et overblik over en samlet måned med mærkedage og helligdage markeret, så du altid på forhånd ved hvornår påsken falder. Månedskalenderen giver mulighed for at se hele måneden frem og er et godt værktøj til dem som kan lide at planlægge fremad og have struktur i hverdagen. I månedskalenderen er også inkluderet en årsoversigt og rig mulighed for at notere sine egen aftaler og noter. Den kan være et godt værktøj til arbejdet netop fordi du kan se langt frem og har mulighed for at nedskrive deadlines og møder i den kommende måned.

Letts kalender

Så uanset om du er på jagt efter en lille ugekalender i diskrete farver, du kan have med på farten eller en månedskalender som giver dig struktur langt frem, har Letts kalender en til enhver smag og behov.

Se vores samlet sortiment af Letts kalender her.