Bog & idéAllan de Waal

Bøger skrevet af Allan de Waal

Læs mere om Allan de Waal
1 produkter
1 produkter
Omkørsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
OmkørselAllan de Waal
218,95 DKK
Indbundet
Omkørsel

Mere om Allan de Waal

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Allan de Waal. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra De Waal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Miljøet er en privat sag " i serien "Gyldendals pamfletter" udgivet af Gyldendal - "Volare" udgivet af Film & Rum - "Dengang" udgivet af Film & Rum - "År og dag" udgivet af Film & Rum - "Overblik" udgivet af Film & Rum - "Usynlig" udgivet af Film & Rum - "Ib & Jørgen Rasmussen Arkitekter" udgivet af Arkitektens Forlag - "Omkørsel" udgivet af Aristo

Bøger skrevet af Allan de Waal

Du kan købe otte bøger af Allan de Waal her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Allan de Waal bøger i udvalgte formater. De Waals bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Miljøet er en privat sag " af Allan de Waal

Det er muligt at købe Allan de Waals "Miljøet er en privat sag " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Gyldendals pamfletter". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Allan de Waal "Volare"

Det er muligt at købe Allan de Waals "Volare" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Film & Rum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan de Waal