Bog & idéAndré Raymond

Bøger skrevet af André Raymond

1 produkter
1 produkter
Arabiske storbyer i Det Osmanniske rige
Arabiske storbyer i Det Osmanniske rigeAndré Raymond
249,95 DKK
Indbundet
(2)
Arabiske storbyer i Det Osmanniske rige

Mere om André Raymond

Du kan kun bestille en enkelt bog af André Raymond her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Arabiske storbyer i Det Osmanniske rige". Den er publiceret af Vandkunsten på dansk. "Arabiske storbyer i Det Osmanniske rige" er desuden en del af serien "Carsten Niebuhr biblioteket".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arabiske storbyer i Det Osmanniske rige" af André Raymond

"Arabiske storbyer i Det Osmanniske rige" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Raymonds serie "Carsten Niebuhr biblioteket". Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Raymond, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
André Raymond