Bog & idéAnette Elisabeth Krenzen

Bøger skrevet af Anette Elisabeth Krenzen

Læs mere om Anette Elisabeth Krenzen
2 produkter
2 produkter
Bachelorprojektet i læreruddannelsen
Bachelorprojektet i læreruddannelsenJens Madsen
279,95 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojektet i læreruddannelsen
Digital læsedidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digital læsedidaktikAnette Elisabeth Krenzen
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Digital læsedidaktik

Mere om Anette Elisabeth Krenzen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Anette Elisabeth Krenzen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Krenzen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bachelorprojektet i læreruddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Digital læsedidaktik" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Anette Elisabeth Krenzen

Anette Elisabeth Krenzen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Krenzens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Krenzen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bachelorprojektet i læreruddannelsen" af Anette Elisabeth Krenzen

"Bachelorprojektet i læreruddannelsen" kan købes som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Krenzen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Digital læsedidaktik" af Anette Elisabeth Krenzen

Hos Bog & idé er "Digital læsedidaktik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Didaktikserien". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Elisabeth Krenzen