Bog & idéAnna Kim

Bøger skrevet af Anna Kim

Læs mere om Anna Kim
1 produkter
1 produkter
En nat i Grønland
STREAM
En nat i GrønlandAnna Kim
99,95 DKK
Lydbog
(4)
En nat i Grønland

Mere om Anna Kim

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Anna Kim. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kim.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En nat i Grønland" udgivet af Tiderne Skifter - "En nat i Grønland" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En nat i Grønland" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger skrevet af Anna Kim

Du kan finde tre bøger af Anna Kim her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Anna Kim kommer i samtlige formater. Kims bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Kims "En nat i Grønland"

Det er muligt at købe Anna Kims "En nat i Grønland" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "En nat i Grønland" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Tiderne Skifter, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"En nat i Grønland" af Anna Kim

Det er muligt at købe Anna Kims "En nat i Grønland" som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "En nat i Grønland" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Kim