Bog & idéAsk Agger

Bøger skrevet af Ask Agger

Læs mere om Ask Agger
2 produkter
2 produkter
Medfortæller
MedfortællerAsk Agger
79,95 DKK
EBOG
(1)
Medfortæller
Medfortæller
STREAM
MedfortællerAsk Agger
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Medfortæller

Mere om Ask Agger

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Ask Agger. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Aggers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medfortæller" udgivet af Gyldendal Business - "Medfortæller" udgivet af Gyldendal Business - "Medfortæller" udgivet af Gyldendal Business

Ask Aggers bøger

Ask Agger har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Ask Agger bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Agger er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal Business.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medfortæller" af Ask Agger

Det er muligt at købe Ask Aggers "Medfortæller" som e-bog. Med "Medfortæller" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

Ask Agger "Medfortæller"

"Medfortæller" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Medfortæller" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Ask Agger