Bog & idéBen Macintyre

Bøger skrevet af Ben Macintyre

Læs mere om Ben Macintyre
5 produkter
5 produkter
Spionen og forræderen
Spionen og forræderenBen Macintyre
299,95 DKK
Hæftet
(8)
Spionen og forræderen
Spionen og forræderen
Spionen og forræderenBen Macintyre
79,95 DKK
EBOG
(8)
Spionen og forræderen
Dobbeltspil - den sande historie om D-dags spionerne
STREAM
Dobbeltspil - den sande historie om D-dags spionerneBen Macintyre
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Dobbeltspil - den sande historie om D-dags spionerne
Spionen og forræderen
STREAM
Spionen og forræderenBen Macintyre
79,95 DKK
Lydbog
(11)
Spionen og forræderen
Dobbeltspil
DobbeltspilBen Macintyre
119,95 DKK
EBOG
(4)
Dobbeltspil

Mere om Ben Macintyre

Der findes en del bøger skrevet af Ben Macintyre til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Macintyre.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Ben Macintyres bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Agent Sonya: Lover, Mother, Soldier, Spy" udgivet af Viking - "Spionen og forræderen" udgivet af Gyldendal - "Spionen og forræderen" udgivet af Gyldendal - "Spionen og forræderen" udgivet af Gyldendal - "The Spy and the Traitor: The Greatest Espionage Story of the Cold War" udgivet af Penguin Books - "The Spy and the Traitor: The Greatest Espionage Story of the Cold War" udgivet af Viking - "Det glemte fædreland" udgivet af Samleren - "Operation Mincemeat" udgivet af Thaning & Appel - "Dobbeltspil - den sande historie om D-dags spionerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dobbeltspil" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dobbeltspil - spionerne bag D-dag" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Ben Macintyre

Ben Macintyre har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Ben Macintyre kommer i forskellige formater. Macintyres bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Agent Sonya: Lover, Mother, Soldier, Spy" af Ben Macintyre

Hos Bog & idé er "Agent Sonya: Lover, Mother, Soldier, Spy" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Viking.

Ben Macintyre "Spionen og forræderen"

"Spionen og forræderen" er til salg som lydbog. Når du køber "Spionen og forræderen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ben Macintyre