Bog & idéBonnie Vittrup

Bøger skrevet af Bonnie Vittrup

Læs mere om Bonnie Vittrup
2 produkter
2 produkter
Menneskehandel
MenneskehandelCecilie Nørgaard
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Menneskehandel
Kommunikationskritisk kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikationskritisk kompetenceMarianne Oksbjerg
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationskritisk kompetence

Mere om Bonnie Vittrup

Bonnie Vittrup har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Vittrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikationskritisk kompetence" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Menneskehandel" i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bonnie Vittrup

Bonnie Vittrup har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Vittrups bøger fås kun som hæftet. Vittrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bonnie Vittrups "Kommunikationskritisk kompetence"

"Kommunikationskritisk kompetence" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Seminarieserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Bonnie Vittrup "Menneskehandel"

Det er muligt at købe Bonnie Vittrups "Menneskehandel" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Vittrups serie "Gyldendal viden". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bonnie Vittrup