Bog & idéCathleen Schine

Bøger skrevet af Cathleen Schine

Læs mere om Cathleen Schine
2 produkter
2 produkter
De tre Weissmanns fra Westport
De tre Weissmanns fra WestportCathleen Schine
89,95 DKK
EBOG
De tre Weissmanns fra Westport
De tre Weissmanns fra Westport
STREAM
De tre Weissmanns fra WestportCathleen Schine
129,95 DKK
Lydbog
De tre Weissmanns fra Westport

Mere om Cathleen Schine

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Cathleen Schine. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Schine.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De tre Weissmanns fra Westport" udgivet af People'sPress - "De tre Weissmanns fra Westport" udgivet af Lytteratur - "De tre Weissmanns fra Westport" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "De tre Weissmanns fra Westport" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Cathleen Schine

Der er fire tilgængelige bøger af Cathleen Schine hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Cathleen Schine kommer i flere formater. Schines bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De tre Weissmanns fra Westport" af Cathleen Schine

"De tre Weissmanns fra Westport" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "De tre Weissmanns fra Westport" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Cathleen Schine "De tre Weissmanns fra Westport"

"De tre Weissmanns fra Westport" kan købes online som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "De tre Weissmanns fra Westport" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Cathleen Schine