Bog & idéConnie Stibolt Nielsen

Bøger skrevet af Connie Stibolt Nielsen

Læs mere om Connie Stibolt Nielsen
1 produkter
1 produkter
Bogføring
BogføringConnie Stibolt Nielsen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Bogføring

Mere om Connie Stibolt Nielsen

Hvis du søger en bog fra Connie Stibolt Nielsen, finder du et bredt udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Stibolt Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bogføring" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Bogføring" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Mere om Connie Stibolt Nielsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Connie Stibolt Nielsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Connie Stibolt Nielsen bøger i flere formater. Stibolt Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Connie Stibolt Nielsens "Bogføring"

Hos Bog & idé er "Bogføring" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Bogføring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Stibolt Nielsens serie "Ret & Rimeligt". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

Connie Stibolt Nielsen "Bogføring"

"Bogføring" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Stibolt Nielsen