Bog & idéDaniela Cecchin

Bøger skrevet af Daniela Cecchin

Læs mere om Daniela Cecchin
3 produkter
3 produkter
Barndomspædagogik i dagtilbud
Barndomspædagogik i dagtilbudDaniela Cecchin
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Barndomspædagogik i dagtilbud
Pædagogers kompetencer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogers kompetencerDaniela Cecchin
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædagogers kompetencer
Gode læringsmiljøer for børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode læringsmiljøer for børnClaus Madsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode læringsmiljøer for børn

Mere om Daniela Cecchin

Der er flere bøger fra Daniela Cecchin til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Cecchin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogers kompetencer" udgivet af Akademisk Forlag - "Barndomspædagogik i dagtilbud" i serien "Ej serie" udgivet af Akademisk Forlag - "Barndomspædagogik i dagtilbud" udgivet af Akademisk Forlag - "Barndomspædagogik i dagtilbud" i serien "Fagbog til specialiseringen" udgivet af Akademisk Forlag - "Gode læringsmiljøer for børn" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Daniela Cecchin

Daniela Cecchin har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Daniela Cecchin bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Cecchin publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Daniela Cecchins "Pædagogers kompetencer"

Hos Bog & idé er "Pædagogers kompetencer" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Daniela Cecchin "Barndomspædagogik i dagtilbud"

"Barndomspædagogik i dagtilbud" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Barndomspædagogik i dagtilbud" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Ej serie". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Daniela Cecchin