Bog & idéForskellige forfattere

Bøger skrevet af Forskellige forfattere

Læs mere om Forskellige forfattere
1 produkter
1 produkter
Jeppe på bjerget og 11 andre klassikere, E-lydbog
STREAM
Jeppe på bjerget og 11 andre klassikere, E-lydbogForskellige forfattere
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeppe på bjerget og 11 andre klassikere, E-lydbog

Mere om Forskellige forfattere

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Forskellige forfattere. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har forfatteres nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En drøm af en fisk - En bog om havørreden" udgivet af Koustrup & Co. - "Jeppe på bjerget og 11 andre klassikere, E-lydbog" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Ballonskibet 8, 5 stk." udgivet af Alinea

Bøger af Forskellige forfattere

Der er tre tilgængelige bøger af Forskellige forfattere hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Forskellige forfattere fås i samtlige formater. Bøgerne af forfattere er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En drøm af en fisk - En bog om havørreden" af Forskellige forfattere

"En drøm af en fisk - En bog om havørreden" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Koustrup & Co., der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Jeppe på bjerget og 11 andre klassikere, E-lydbog" af Forskellige forfattere

Det er muligt at købe Forskellige forfatteres "Jeppe på bjerget og 11 andre klassikere, E-lydbog" som lydbog. Når du køber "Jeppe på bjerget og 11 andre klassikere, E-lydbog" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Forskellige forfattere