Bog & idéFrank Philippart

Bøger skrevet af Frank Philippart

Læs mere om Frank Philippart
1 produkter
1 produkter
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejdeAnette Faye Jacobsen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde

Mere om Frank Philippart

Hvis du leder efter en bog fra Frank Philippart, kan du vælge i mellem et stort udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Philipparts nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Frank Philipparts bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Frank Philippart

Du kan købe to bøger af Frank Philippart her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Philipparts bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Philippart er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Frank Philipparts "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde"

Det er muligt at købe Frank Philipparts "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på afr.

"Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" af Frank Philippart

Hos Bog & idé er "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Philippart