Bog & idéHans Bæk Hansen

Bøger skrevet af Hans Bæk Hansen

Læs mere om Hans Bæk Hansen
1 produkter
1 produkter
Gaius Julius Cæsar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gaius Julius CæsarC. Julius Caesar
135,96 DKK
Hæftet
(0)
Gaius Julius Cæsar

Mere om Hans Bæk Hansen

Hans Bæk Hansen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Gaius Julius Cæsar". Det er Det Historiske Akademi, der har publiceret den på dansk. "Gaius Julius Cæsar" er desuden udgivet i serien "Historiens verden".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gaius Julius Cæsar" af Hans Bæk Hansen

Hos Bog & idé er "Gaius Julius Cæsar" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hansens serie "Historiens verden". Det er Det Historiske Akademi, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hans Bæk Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Bæk Hansen