Bog & idéHelene Helboe Pedersen

Bøger skrevet af Helene Helboe Pedersen

Læs mere om Helene Helboe Pedersen
5 produkter
5 produkter
Gode spørgsmål, rigtige svar
Gode spørgsmål, rigtige svarJohanne Grøndahl Glavind
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Gode spørgsmål, rigtige svar
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemFlemming Juul Christiansen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemAnne Skorkjær Binderkrantz
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Organisationer i politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisationer i politikPeter Munk Christiansen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Organisationer i politik
Politiker
PolitikerHelene Helboe Pedersen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Politiker

Mere om Helene Helboe Pedersen

Der er flere bøger skrevet af Helene Helboe Pedersen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det demokratiske system" udgivet af Gyldendal - "Når embedsmænd lovgiver" udgivet af Djøf Forlag - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" udgivet af HansReitzels - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Organisationer i politik" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Mere om Helene Helboe Pedersens bøger

Du kan bestille syv bøger af Helene Helboe Pedersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Pedersen som hæftet. Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det demokratiske system" af Helene Helboe Pedersen

Det er muligt at købe Helene Helboe Pedersens "Det demokratiske system" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Helene Helboe Pedersen "Når embedsmænd lovgiver"

Det er muligt at købe Helene Helboe Pedersens "Når embedsmænd lovgiver" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Helboe Pedersen