Bog & idéJan Johansen

Bøger skrevet af Jan Johansen

Læs mere om Jan Johansen
2 produkter
2 produkter
Jan Johansen
Jan JohansenJan Johansen
149,95 DKK
e-bog
(1)
Jan Johansen
Godt på vej 2
Godt på vej 2Jan Johansen
1009,95 DKK
Hæftet
(0)
Godt på vej 2

Mere om Jan Johansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Jan Johansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Johansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jan Johansen" udgivet af mellemgaard - "Jan Johansen" udgivet af mellemgaard - "Godt på vej 2" udgivet af Gyldendal - "Fisk" i serien "Første fakta" udgivet af Gyldendal

Jan Johansens bøger

Du kan bestille fire bøger af Jan Johansen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jan Johansen bøger i flere formater. Johansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Johansens "Jan Johansen"

Det er muligt at købe Jan Johansens "Jan Johansen" som e-bog. Med "Jan Johansen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jan Johansen "Jan Johansen"

"Jan Johansen" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Johansen