Bog & idéLars Abild

Bøger skrevet af Lars Abild

Læs mere om Lars Abild
3 produkter
3 produkter
Man of Power – A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media Manipulation
Man of Power – A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media ManipulationBirgitte Dyrekilde
239,95 DKK
EBOG
(0)
Man of Power – A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media Manipulation
Det store containerkup
Det store containerkupLars Abild
49,95 DKK
e-bog
(0)
Det store containerkup
Det store containerkup
STREAM
Det store containerkupLars Abild
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Det store containerkup

Mere om Lars Abild

Hvis du mangler en bog af Lars Abild, ser du et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Abilds nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lars Abilds bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Man of Power – A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media Manipulation" udgivet af Forlaget Kontrovers - "Troldmanden" udgivet af Forlaget Kontrovers - "Det store containerkup" udgivet af Gyldendal Business - "Det store containerkup" udgivet af Gyldendal - "Det store containerkup" udgivet af Gyldendal Business - "En busbillet til 500 millioner kroner" udgivet af mellemgaard

Lars Abilds bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Lars Abild hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Lars Abild bøger i et udvalg af formater. Abilds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Abilds "Man of Power – A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media Manipulation"

Hos Bog & idé er "Man of Power – A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media Manipulation" tilgængelig som ebog. Med "Man of Power – A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media Manipulation" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Kontrovers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Lars Abild "Troldmanden"

"Troldmanden" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Kontrovers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Abild