Bog & idéLennart Rosenlund

Bøger skrevet af Lennart Rosenlund

Læs mere om Lennart Rosenlund
2 produkter
2 produkter
Pierre Bourdieu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pierre BourdieuAnnick Prieur
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Pierre Bourdieu
Det skjulte klassesamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det skjulte klassesamfundAnnick Prieur
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Det skjulte klassesamfund

Mere om Lennart Rosenlund

Lennart Rosenlund har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rosenlund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Refleksiv sociologi i praksis" udgivet af HansReitzels - "Det skjulte klassesamfund" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pierre Bourdieu" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lennart Rosenlund

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lennart Rosenlund hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Rosenlunds bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Rosenlund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Refleksiv sociologi i praksis" af Lennart Rosenlund

Det er muligt at købe Lennart Rosenlunds "Refleksiv sociologi i praksis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Det skjulte klassesamfund" af Lennart Rosenlund

"Det skjulte klassesamfund" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lennart Rosenlund