Bog & idéLone Hersted

Bøger skrevet af Lone Hersted

8 produkter
8 produkter
Kreativ procesledelse
Kreativ procesledelseMille Obel Høier
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Kreativ procesledelse
Relationer i organisationer
Relationer i organisationerGitte Haslebo
439,95 DKK
Hæftet
(2)
Relationer i organisationer
Bevægelige verdener
Bevægelige verdenerJohn Shotter
299,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Bevægelige verdener
Relationel ledelse
Relationel ledelseKenneth J. Gergen & Lone Hersted
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Relationel ledelse
Aktionsforskning
AktionsforskningMichael Søgaard Jørgensen
239,96 DKK
Bog
(0)
Aktionsforskning
Relationelle perspektiver på ledelse
Relationelle perspektiver på ledelseRandi Riis Michelsen
199,96 DKK
Bog
(0)
Relationelle perspektiver på ledelse
Relationel ledelse
Relationel ledelseLone Hersted
169,95 DKK
EBOG
(0)
Relationel ledelse
Ledelse i sociale processer
Ledelse i sociale processerLone Hersted
329,95 DKK
EBOG
(1)
Ledelse i sociale processer

Mere om Lone Hersted

Der findes flere forskellige bøger fra Lone Hersted til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hersted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i sociale processer" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Aktionsforskning" udgivet af Gyldendal - "Lederen som aktionsforsker" udgivet af Samfundslitteratur - "Relationel ledelse" udgivet af Mindspace - "Relationelle perspektiver på ledelse" udgivet af Gyldendal - "Relationel ledelse" udgivet af Mindspace - "Kreativ procesledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Lone Hersted

Der er syv tilgængelige udgivelser af Lone Hersted hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Lone Hersted kommer i et udvalg af formater. Lone Hersted bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse i sociale processer" af Lone Hersted

Hos Bog & idé er "Ledelse i sociale processer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lone Hersted "Aktionsforskning"

Det er muligt at købe Lone Hersteds "Aktionsforskning" som bog. Dette er en også en skøn bog fra Hersted, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Hersted