Bog & idéLouisa George

Bøger skrevet af Louisa George

Læs mere om Louisa George
3 produkter
3 produkter
Modige valg / Som det skal være
Modige valg / Som det skal væreLouisa George
79,95 DKK
EBOG
(0)
Modige valg / Som det skal være
Efter kysset -
Efter kysset ... / Se dig ikke tilbageLouisa George
69,95 DKK
EBOG
(0)
Efter kysset ... / Se dig ikke tilbage
Prinsessens julebaby / En julegave for livet
Prinsessens julebaby / En julegave for livetLouisa George
79,95 DKK
EBOG
(0)
Prinsessens julebaby / En julegave for livet

Mere om Louisa George

Hvis du mangler en bog skrevet af Louisa George, ser du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra George.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modige valg / Som det skal være" udgivet af Harlequin - "Kærlighedens skuespil" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Efter kysset - " i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Louisa George

Louisa George har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Louisa George bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra George lavet i serier, og er publiceret af følgende forlag: Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Modige valg / Som det skal være" af Louisa George

Det er muligt at købe Louisa Georges "Modige valg / Som det skal være" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Modige valg / Som det skal være" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Louisa George "Kærlighedens skuespil"

"Kærlighedens skuespil" kan købes som e-bog. Hvis du køber "Kærlighedens skuespil" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Julia Lægeroman". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Louisa George