Bog & idéLouise Kastrup Scheibel

Bøger skrevet af Louise Kastrup Scheibel

2 produkter
2 produkter
Turen går til nordøstlige USA
Turen går til nordøstlige USALouise Kastrup Scheibel
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til nordøstlige USA
Turen går til USA på kryds & tværs
Turen går til USA på kryds & tværsPreben Hansen & Louise Kastrup Scheibel
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til USA på kryds & tværs

Mere om Louise Kastrup Scheibel

Der er forskellige bøger af Louise Kastrup Scheibel tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kastrup Scheibels nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til nordøstlige USA" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til nordøstlige USA" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til USA på kryds og tværs " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Louise Kastrup Scheibel

Du kan finde tre bøger af Louise Kastrup Scheibel her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Louise Kastrup Scheibel bøger i flere formater. Bøgerne af Kastrup Scheibel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Louise Kastrup Scheibels "Turen går til nordøstlige USA"

Hos Bog & idé er "Turen går til nordøstlige USA" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Turen går til nordøstlige USA" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Kastrup Scheibels serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Louise Kastrup Scheibel "Turen går til nordøstlige USA"

Hos Bog & idé er "Turen går til nordøstlige USA" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kastrup Scheibels serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Kastrup Scheibel