Bog & idéMai Misfeldt

Bøger skrevet af Mai Misfeldt

Læs mere om Mai Misfeldt
5 produkter
5 produkter
AKA HØEGH dansk udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
AKA HØEGH dansk udgaveMai Misfeldt
373,46 DKK
Hardback
(1)
AKA HØEGH dansk udgave
AKA HØEGH grønlandsk udgave
AKA HØEGH grønlandsk udgaveMai Misfeldt
449,95 DKK
Hardback
(0)
AKA HØEGH grønlandsk udgave
Fem et halvt år
STREAM
Fem et halvt årMai Misfeldt
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Fem et halvt år
Kære datter, du må vide
Kære datter, du må videBirgitte Jørkov
149,95 DKK
EBOG
(2)
Kære datter, du må vide
Wandering with your heritage
Wandering with your heritageVibe Bredahl og Mai Misfeldt
129,95 DKK
Paperback
(0)
Wandering with your heritage

Mere om Mai Misfeldt

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger skrevet af Mai Misfeldt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Misfeldt.
Bøgerne fra Mai Misfeldt tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "AKA HØEGH grønlandsk udgave" udgivet af milik publishing - "AKA HØEGH engelsk udgave" udgivet af milik publishing - "AKA HØEGH dansk udgave" udgivet af milik publishing - "Wandering with your heritage" udgivet af hurricane - "Fem et halvt år" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hundrede huse" udgivet af i kommission hos Boggalleriet

Bøger skrevet af Mai Misfeldt

Mai Misfeldt har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Misfeldts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Misfeldt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mai Misfeldts "AKA HØEGH grønlandsk udgave"

Det er muligt at købe Mai Misfeldts "AKA HØEGH grønlandsk udgave" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på kal og er publiceret af milik publishing.

"AKA HØEGH engelsk udgave" af Mai Misfeldt

Det er muligt at købe Mai Misfeldts "AKA HØEGH engelsk udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er milik publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mai Misfeldt