Bog & idéMark Fisher

Bøger skrevet af Mark Fisher

Læs mere om Mark Fisher
1 produkter
1 produkter
Kapitalistisk realisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kapitalistisk realismeMark Fisher
135,96 DKK
Hæftet
(0)
Kapitalistisk realisme

Mere om Mark Fisher

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Mark Fisher. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fisher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kapitalistisk realisme" udgivet af Passive/Aggressive & Antipyrine - "Monsieur Antipyrine #3" i serien "Monsieur Antipyrine" udgivet af Antipyrine

Bøger skrevet af Mark Fisher

Du kan bestille to bøger af Mark Fisher her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mark Fisher kan købes i flere formater. Fishers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mark Fishers "Kapitalistisk realisme"

"Kapitalistisk realisme" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Passive/Aggressive & Antipyrine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Mark Fisher "Monsieur Antipyrine #3"

Det er muligt at købe Mark Fishers "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Monsieur Antipyrine". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Antipyrine.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Fisher