Bog & idéMerete Nissen

Bøger skrevet af Merete Nissen

Læs mere om Merete Nissen
1 produkter
1 produkter
Fire franske digtere
Fire franske digtereMerete Nissen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fire franske digtere

Mere om Merete Nissen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Merete Nissen. Det er "Fire franske digtere". Det er Forfatterskolen, der har udgivet den på dansk. "Fire franske digtere" er desuden tilknyttet serien "Legenda".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fire franske digtere" af Merete Nissen

Det er muligt at købe Merete Nissens "Fire franske digtere" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Nissens serie "Legenda". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterskolen.

Endnu en af Merete Nissen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Nissen