Bog & idéMette Schilling

Bøger skrevet af Mette Schilling

Læs mere om Mette Schilling
1 produkter
1 produkter
Psykologi i sundhedsfag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykologi i sundhedsfagMette Schilling
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi i sundhedsfag

Mere om Mette Schilling

Hvis du søger en bog fra Mette Schilling, har du et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Schilling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets psykologi" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Menneskets psykologi" udgivet af Munksgaard - "Menneskets psykologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Psykologi i sundhedsfag" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Schilling

Mette Schilling har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Schillings bøger kommer i udvalgte formater. Schillings bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Menneskets psykologi" af Mette Schilling

"Menneskets psykologi" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets psykologi" af Mette Schilling

"Menneskets psykologi" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Schilling