Bog & idéMette Vang

Bøger skrevet af Mette Vang

Læs mere om Mette Vang
5 produkter
5 produkter
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Mette Vang
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)Elin Kristensen
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)
Vejen til en god eksamen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejen til en god eksamenMette Vang
134,96 DKK
HARDBACK
(0)
Vejen til en god eksamen
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Elin Kristensen
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Sundhed
SundhedMette Vang
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed

Mere om Mette Vang

Mette Vang har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhed" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Sundhed" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Sundhed, omsorg og pædagogik" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Gyldendal - "Vejen til en god eksamen" udgivet af FADL - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. PAU" udgivet af Gyldendal - "Sundhed" i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Sundhed, omsorg og pædagogik" udgivet af Munksgaard - "Klar til dansk" udgivet af Munksgaard

Mere om Mette Vangs bøger

Mette Vang har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Vangs bøger kommer i udvalgte formater. Vang har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhed" af Mette Vang

Hos Bog & idé er "Sundhed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.

"Sundhed" af Mette Vang

Det er muligt at købe Mette Vangs "Sundhed" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Vang