Bog & idéMichael Kjær Ejstrup

Bøger skrevet af Michael Kjær Ejstrup

Læs mere om Michael Kjær Ejstrup
2 produkter
2 produkter
Ordet fanger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ordet fangerMichael Ejstrup
297,46 DKK
Hæftet
(2)
Ordet fanger
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over medMichael Kjær Ejstrup
195,46 DKK
Hæftet
(2)
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med

Mere om Michael Kjær Ejstrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Michael Kjær Ejstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ejstrups bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ordet fanger" udgivet af Akademisk Forlag - "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" udgivet af HansReitzels - "Vælg dit sprog" udgivet af Gyldendal - "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" udgivet af Gyldendal - "Ytringsfriheden til forhandling" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i sprog" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal

Michael Kjær Ejstrups bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Michael Kjær Ejstrup hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun købe Ejstrups bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Ejstrup udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ordet fanger" af Michael Kjær Ejstrup

"Ordet fanger" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Michael Kjær Ejstrup "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med"

Hos Bog & idé er "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Kjær Ejstrup