Bog & idéMogens Lehmann

Bøger skrevet af Mogens Lehmann

Læs mere om Mogens Lehmann
5 produkter
5 produkter
Lysets tøven
STREAM
Lysets tøvenMogens Lehmann
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Lysets tøven
Forkølelsen der dræbte
Forkølelsen der dræbteMogens Lehmann
69,95 DKK
e-bog
(0)
Forkølelsen der dræbte
Sorgløse sommerdage
Sorgløse sommerdageMogens Lehmann
79,95 DKK
e-bog
(0)
Sorgløse sommerdage
Morderiske møder i Provence og på Læsø
Babyface og den Store, Stygge UlvMogens Lehmann
89,95 DKK
EBOG
(0)
Babyface og den Store, Stygge Ulv
Lysets tøven
Lysets tøvenMogens Lehmann
79,95 DKK
EBOG
(0)
Lysets tøven

Mere om Mogens Lehmann

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Mogens Lehmann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lehmanns seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lysets tøven" udgivet af Rosenkilde - "Lysets tøven" udgivet af Rosenkilde - "Lysets tøven" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Sorgløse sommerdage" udgivet af Allehånde - "Lysets tøven" udgivet af Rosenkilde - "Babyface og den Store, Stygge Ulv" udgivet af Mogens Lehmann - "Forkølelsen der dræbte" udgivet af Mogens Lehmann

Bøger af Mogens Lehmann

Mogens Lehmann har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Mogens Lehmann fås i samtlige formater. Bøgerne af Lehmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lysets tøven" af Mogens Lehmann

"Lysets tøven" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Mogens Lehmann "Lysets tøven"

"Lysets tøven" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Lehmann