Bog & idéR. G. Torrens

Bøger skrevet af R. G. Torrens

Læs mere om R. G. Torrens
1 produkter
1 produkter
Det Gyldne Daggry
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Gyldne DaggryR. G. Torrens
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Det Gyldne Daggry

Mere om R. G. Torrens

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af R. G. Torrens. Det er "Det Gyldne Daggry". Det er Lemuel Books, der har publiceret den på dansk. "Det Gyldne Daggry" er desuden en del af serien "Mysterie-klassikere".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

R. G. Torrens' "Det Gyldne Daggry"

"Det Gyldne Daggry" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Torrens' serie "Mysterie-klassikere". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lemuel Books.

Endnu en af R. G. Torrens skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
R. G. Torrens