Bog & idéRie Jungemann

Bøger skrevet af Rie Jungemann

Læs mere om Rie Jungemann
1 produkter
1 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Rie Jungemann

Du kan kun bestille en enkelt bog af Rie Jungemann her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ny pædagogisk opslagsbog". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny pædagogisk opslagsbog" af Rie Jungemann

"Ny pædagogisk opslagsbog" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Rie Jungemann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rie Jungemann