Bog & idéSigmund Karterud og Anthony Bateman

Bøger skrevet af Sigmund Karterud og Anthony Bateman

Læs mere om Sigmund Karterud og Anthony Bateman
1 produkter
1 produkter
Mentaliseringsbaseret terapi
Mentaliseringsbaseret terapiAnthony Bateman
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Mentaliseringsbaseret terapi

Mere om Sigmund Karterud og Anthony Bateman

Du kan kun købe en enkelt bog af Sigmund Karterud og Anthony Bateman her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mentaliseringsbaseret terapi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sigmund Karterud og Anthony Batemans "Mentaliseringsbaseret terapi"

Det er muligt at købe Sigmund Karterud og Anthony Batemans "Mentaliseringsbaseret terapi" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Bateman, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sigmund Karterud og Anthony Bateman