Bog & idéSophia Evensen

Bøger skrevet af Sophia Evensen

3 produkter
3 produkter
Ondskab
STREAM
OndskabSophia Evensen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Ondskab
Ondskab
OndskabSophia Evensen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Ondskab
Hvad min taske gemmer
Hvad Min Taske GemmerSophia Evensen
45,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad Min Taske Gemmer

Mere om Sophia Evensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Sophia Evensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Evensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ondskab" i serien "People´s Price" udgivet af Bogkompagniet - "Ondskab" i serien "People´s Price" udgivet af Bogkompagniet - "Hvad min taske gemmer" udgivet af S.n.

Bøger af Sophia Evensen

Sophia Evensen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Evensens bøger fås i forskellige formater. Evensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sophia Evensens "Ondskab"

Det er muligt at købe Sophia Evensens "Ondskab" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Evensens serie "People´s Price". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogkompagniet.

"Ondskab" af Sophia Evensen

Det er muligt at købe Sophia Evensens "Ondskab" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Ondskab" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "People´s Price". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogkompagniet.
Detaljer
Fulde navn:
Sophia Evensen