Bog & idéStefanie Kühn

Bøger skrevet af Stefanie Kühn

Læs mere om Stefanie Kühn
1 produkter
1 produkter
Ein Mann ist kein Vermögen - Finanzielle Unabhängigkeit und Sicherheit für Frauen
Ein Mann ist kein Vermögen - Finanzielle Unabhängigkeit und Sicherheit für FrauenStefanie Kühn
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Ein Mann ist kein Vermögen - Finanzielle Unabhängigkeit und Sicherheit für Frauen

Mere om Stefanie Kühn

Du kan kun finde en enkelt bog af Stefanie Kühn her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ein Mann ist kein Vermögen - Finanzielle Unabhängigkeit und Sicherheit für Frauen". Den er udgivet af SAGA Egmont på tysk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stefanie Kühns "Ein Mann ist kein Vermögen - Finanzielle Unabhängigkeit und Sicherheit für Frauen"

"Ein Mann ist kein Vermögen - Finanzielle Unabhängigkeit und Sicherheit für Frauen" findes på den digitale boghylde som lydbog. Stefanie Kühns "Ein Mann ist kein Vermögen - Finanzielle Unabhängigkeit und Sicherheit für Frauen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kühn, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stefanie Kühn