Bog & idéTorsten Faber

Bøger skrevet af Torsten Faber

Læs mere om Torsten Faber
2 produkter
2 produkter
Rationel væske- og elektrolytbehandling
Rationel væske- og elektrolytbehandlingAllan Engquist
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Rationel væske- og elektrolytbehandling
Intensiv terapi og sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intensiv terapi og sygeplejeAnni Roikjær
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Intensiv terapi og sygepleje

Mere om Torsten Faber

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Torsten Faber. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Faber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rationel væske- og elektrolytbehandling" udgivet af Gyldendal - "Intensiv terapi og sygepleje" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Mere om Torsten Fabers bøger

Du kan bestille to bøger af Torsten Faber her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Torsten Faber bøger i udvalgte formater. Fabers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rationel væske- og elektrolytbehandling" af Torsten Faber

Det er muligt at købe Torsten Fabers "Rationel væske- og elektrolytbehandling" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Intensiv terapi og sygepleje" af Torsten Faber

Hos Bog & idé er "Intensiv terapi og sygepleje" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Lærebog for sygeplejestuderende". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Torsten Faber