Barnets Bog

Barnets bog er stedet hvor store og små minder, milepæle og sjove situationer skrives ned og gemmes. Bogen kan inspirere til masser af nostalgi og deling af minder i familien.

 

Barnets bog

Barnets bog er stedet hvor store og små minder, milepæle og sjove situationer skrives ned og gemmes. Den kan inspirere til masser af nostalgi og deling af minder i familien.

Barnets første bog

Barnets bog er det oplagte sted at notere og gemme alle de gode og værdifulde minder fra dit barns første år. Der sker en stor udvikling i de første leveår, og mange ting kan være svære at huske, når barnet først er blevet større, men med denne bog har du mulighed for at skrive alle de små og store milepæle ned. Bøgerne stiller ofte en masse spørgsmål, og flere af dem giver mulighed for at indsætte billeder og måske en lille hårtot, eller andre minder fra de første år i barnets liv.

Tag et smut ned ad mindernes landevej - den kan give et værdifuldt tilbageblik i tiden, og sætte gang i de nostalgiske tanker. Det er en bog, som kan følge dit barn hele livet igennem, og det vil uden tvivl være et værdifuldt minde for ethvert barn. Barnets bog vil udvikle sig til at være fuld af minder, søde observationer og pudsige indfald. Ikke alle detaljer er lige nemme at huske, men med denne bog vil du have et sted at notere alle disse ned, så de ikke bliver glemt.

De første år

Flere af bøgerne følger med helt fra graviditeten og nogle går også frem til barnet er begyndt i skole. Far og mor kan hygge sig med at notere alle babys udviklingstegn og fremgange ned. Den vil være guld værd, når barnet bliver større, og I sammen kan se tilbage på alle de gode minder fra dengang baby tog sine første skridt, sagde sit første ord, eller var til lægen for første gang.

Bogen kan følge dit barn hele livet igennem, og vil altid være en sjov ting at finde frem. Når barnet er blevet voksen og selv har fået børn, så kan det være sjovt at sammenligne og se på hvilke punkter, der er ligheder. Bogen vil uden tvivl sætte gang i nogle gode samtaler og bringe en masse dejlige minder frem, som kan deles med børnebørn også.

I flere af bøgerne er der også mulighed for at udfylde et stamtræ, så barnet kan lære om sin familieslægt, og selv vække nysgerrigheden hos barnet om at vide mere om hvor det kommer fra og familiens historie.

Barnets bog er den oplagte gave at give til den/de kommende forældre, som barnedåbsgave eller som barselsgave, fordi det skaber hygge for både forældre og barn at udfylde og læse den, og giver dem mulighed for at samles som familie og se tilbage på de dejlige minder. I mange af bøgerne er det også muligt at indsætte egne billeder så den bliver endnu mere personlig og sjov at kigge i.

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af barnets bog, med kendte figurer, farver og motiver. Kig på vores hjemmeside og find inspiration eller kig forbi din lokale Bog & idé og se vores store udvalg.