Bøger om biler

Flere bøger om biler de mindste

Sjove fortællinger om skøre, hurtige, fine og specielle biler. Passer til børn i alderen 2 - 5 år

Billedbøger om biler for børn

Sjove, spændende historier og billedbøger om biler

Billedbøger om biler for mindre børn

Sjove, spændende historier og billedbøger om biler

Fag- og lærebøger om biler fortsat

Bestil NU og få GRATIS levering i mere end 100 Bog & idé butikker

Fag- og lærebøger om biler

En masse spændende fakta om biler til børn i alle aldre

Billedbøger om biler for børn og voksne

Sjove, spændende historier og billedbøger om biler

Bilbøger til børn

Brum Brum… Biler fascinerer mange, unge og gamle. Deres udseende, lyden fra bilmotoren, og duften af benzin, olie og gummi. Det undrer derfor ikke, at mange børn gerne vil læse og høre historier der omhandler biler. Det ved vi, og derfor har vi et godt udvalg af bøger om biler til børn i alle aldre. Vi har bilbøger til de mindste børn, allerede fra 2 år og opefter. Der kan man blandt andet finde fine billedbøger om biler, samt bøger der tilbyder en god interaktion. Det kan være at barnet eksempelvis skal dreje på rattet eller dytte. Ligeledes har vi spændende bøger til de lidt ældre børn, som børnene selv kan læse. 

Flere af vores børnebøger om biler har karakterer som også er kendte fra fjernsynet. Så hvis dit barn eksempelvis er vildt begejstret over Disneys biler eller musen Malle kan I finde en bog hvor de er hovedpersonerne. Hvis dit barn interesserer sig for store maskiner generelt, har vi også bøger som handler om flere transportmidler - som tog, fly og skibe. Der kan man opfylde sit behov og lyst til at kigge på, og læse om, de store kraftige maskiner. 

Nå børnene bliver ældre (også når de er blevet voksne børn), får de ofte lyst til at få mere viden om biler. Hos Bog & idé findes der et udvalg af fagbøger om biler, hvor man kan få alle mulige fakta om køretøjer. Hvis man har særlig interesse for Formel 1, klassiske biler, racerbiler eller andre specifikke køretøjer kan man også finde bøger som handle om de emner. Der findes derfor mange fagbøger om biler til børn og voksne. Det kan være at flere generationer vil have fornøjelse af at bladre sammen i de bøger. Du finder din næste bog om biler til børn hos Bog & idé.