Bøger om biler

Fag- og lærebøger om biler

En masse spændende fakta om biler til børn i alle aldre

Fag- og lærebøger om biler fortsat

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 120 Bog & idé butikker

Kongens bil

Kongen har fået en helt ny bil. Alle får lov at køre i bilen. Men Hare kører med fuld fart henover den ujævne mark og bjørnen kører alt for vildt. Og kragen og anden kører heller ikke ordentligt. Hvem skal køre? Kongens bil er en sjov bog med flotte og humoristiske illustrationer. Bogen egner sig godt som højtlæsning til de mindste og læs selv til børn i alderen 5-8 år.

Superbiler

Fagbogs serien Superbiler kan du se billeder af biler som man nærmest kun kan drømme om. Der er et udvalg af 4 bøger med Amerikanske, Britiske, Tyske og Italienske biler fyldt med det mest kendte mærker til dig som elsker alt om biler. Bøgerne egner sig godt til børn i alle aldre.

Lynet McQueen

I den første historie om Lynet McQueen, er der kun en ting som han brænder for og det er at vinde. Men da han ved et uheld ender i Kølerkildekøbing ændres alt dette.... Følg McQueen, Bumle og mange flere i deres sjove og hæsblæsende eventyr. Bøgerne egner sig godt til børn i alderen 4 til 7 år.

Bilbøger til børn

Brum Brum… Biler fascinerer mange, unge og gamle. Deres udseende, lyden fra bilmotoren, og duften af helt nye dæk.  Det undrer derfor ikke, at mange børn gerne vil læse og høre historier der omhandler biler. Det ved vi, og derfor har vi et godt udvalg af bøger om biler til børn i alle aldre. Vi har bilbøger til de mindste børn, allerede fra 2 år og opad. Der kan man blandt andet finde fine billedbøger om biler, samt bøger som tilbyder en god interaktion. Det kan være at barnet eksempelvis skal dreje på rattet eller dytte. Ligeledes har vi spændende bøger til de lidt ældre børn, som børnene selv kan læse. 

Flere af vores børnebøger om biler har karakterer som også er kendte fra fjernsynet. Så hvis dit barn eksempelvis er vildt begejstret over Disneys biler eller musen Malle kan I finde en bog hvor de er hovedpersonerne. Hvis dit barn interesserer sig for store maskiner generelt, har vi også bøger som handler om flere transportmidler - som tog, fly og skibe. Der kan man opfylde sit behov og lyst til at kigge på, og læse om, de store kraftige maskiner. 

Nå børnene bliver ældre (også når de er blevet voksne børn), får de ofte lyst til at få mere viden om biler. Hos Bog & idé findes der et udvalg af fagbøger om biler, hvor man kan få alle mulige fakta om køretøjer. Hvis man har særlig interesse for Formel 1, klassiske biler, racerbiler eller andre specifikke køretøjer kan man også finde bøger som handle om de emner. Der findes derfor mange fagbøger om biler til børn og voksne. Det kan være at flere generationer vil have fornøjelse af at bladre sammen i de bøger. Du finder din næste bog om biler til børn hos Bog & idé.