Bøger om dyr

Billedbøger om dyr fortsat

Flere eventyrlige fortællinger om dyr til børn i alderen 4+

Fantastiske fagbøger

Interesserer dit barn sig meget for dyr? Her har du en masse gode fag- og lærebøger til at styrke barnets interesse og viden. Til børn i alderen 5 - 12 år

Fagbøger om dyr

Flere gode fakta og lærebøger om dyr til børn i alderen 5-12 år

Fagbøger om dyr fortsat

Endnu flere gode fakta og lærebøger om dyr til børn i alderen 5-12 år

Spirit Animals 12 år+

I Erdas´s fantastiske verden er det kun få, der har evnerne til at tilkalde totemdyr. Når man har påkaldt et totemdyr, opstår der et fantastisk bånd mellem menneske og dyr, som giver et hav af kræfter. Man følger 4 helte Conor, Abeke, Meilin og Rollan, der sammen med deres totemdyr skal stoppe en almægtig ondskab fra fortiden og en masse andre trusler. Spirit Animals er et multiplatform-univers, hvor der til hver bog er et spil, som du kan åbne ved at påkalde dit eget totemdyr på hjemmesiden om spiritanimals. 

Dyrebøger til børn

De er små, pelsede og søde. De er store, prægtige og farlige. Dyrene findes i alle størrelser, tykkelser, og behåringer. Mange af dyrene har vi generelt godt kendskab til, så som hund, kat og hest, men andre dyr er mere fremmede for de fleste, så som galago og okapi. Mange børn falder for de spændende og varierende dyr, og vil gerne læse og høre mere om dem. Dyrene er også så stor en del af vores liv på jorden, at de fleste forældre gerne vil have at deres børn skaber et bestemt kendskab til de væsner. Derfor er bøger om dyr til børn et klassisk valg og altid populære.

 

Vi har bøger der handler om dyr til alle aldre. Til de yngste er det populært med rør- og føl-bøger, hvor børnene kan mærke hvordan det (nogenlunde) føles at røre ved de diverse dyr, eksempelvis får, kanin og ælling. Ligeledes kan man vælge bøger hvor man lærer hvad dyrene siger: Hvem siger vuf, og hvem siger miav? Her kan man blandt andet vælge bøger der handler om husdyr, kæledyr, dyreunger og livet på bondegården. Til de yngste børn er det godt at vælge eksempelvis stofbøger, papbøger, pegebøger og flapbøger.

 

Hos os finder du også et stort udvalg af dyrebøger til børn i børnehave og folkeskole. Her bliver fortællingerne mere avancerede, og det er muligt at finde bøger som egner sig godt til begynderlæsning, samt bøger til dem der har fået øget sine læsefærdigheder. Her kan børnene læse videre om de dyr de kender, såvel som nogle magiske dyr, og andre utrolige eventyr. Der kan man blandt andet tage på besøg ved dyrlægen eller på en tur i junglen. Når børnene bliver omkring 12 år kan de også tage på en rejse i det multiplatform-univers som Spirit Animals har skabt, der involverer både spil og bøger.

 

For at få mere viden om dyr generelt kan faktabøger om dyr være svaret. Vi har mange fagbøger om dyr til børn, så de fleste skulle gerne kunne finde en som matcher deres interesse. Mange føler et stort ansvar og vil gerne læse nærmere om de dyr de selv har, som eksempelvis marsvin, hamster, hund eller hest. Andre vil gerne læse nærmere om de farlige eller de truede dyr. Vores fakta bøger om dyr egner sig både til børn og voksne, og det kan være at familien gerne vil læse de bøger sammen og kigge på de fine billeder som findes i bøgerne.