Bøger om Fodbold

Læs med fodboldstjernerne

En fagbogsserie om de helt store stjerner, som kan læses af børn fra 2. klasse. Ideel til helt nye læsere, som skal finde interesse for læsning. De svære ord er market med kursiv og forklaret bagerst i bøgerne.

Seriebøger til børn om fodbold

Der findes et hav af bogserier med spændende fodboldhistorier for børn.

Fodboldhistorier til de mindste

Fra de mindste til de største børn, som alle elsker historier om fodbold

FC Foldbold Venner

En serie for alle der elsker den gode historie om fodbold, kammeratskab og de fedeste driplinger, mål, finter og gode oplevelser med fodboldklubben. Perfekt læsning for børn i alderen 7 - 12 år. Læs dem højt eller lad barnet læse bøgerne selv. 

Om stjerner og klubber

Læs om nogle af de store fodboldstjerner, om rekorder, klubber eller berømte fodboldtrænere.

De store stjerner

Flere gode bøger om fodboldstjerner, klubber og berømte fodboldtrænere.

Fodboldbøger til børn

Er dit barn helt vild med fodbold? Så er du ikke alene. Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verden, både blandt børn og voksne. For mange familier er det derfor en fælles hobby. Fodboldbøger kan dermed ofte være oplagte for familiens fælleslæsning – hvor I samles sammen for at høre en historie inden søvn. Der kan I eksempelvis skiftes til at læse højt hver aften. På den måde får alle familiemedlemmerne en rolle i denne højtlæsning. Udover den fælles læsning skal børnene også lære at læse til sig selv, for fornøjelsen (og samtidigt læringens) skyld. Det er varmt anbefalet at børn læser selv hver dag, og her kan bøger om fodbold være med til at vække, eller vedligeholde, læselysten hos din fodbolddreng eller din fodboldpige.

 

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af børnebøger om fodbold. Vi har bøger som passer til de mindste børn, og der opefter. Her på siden har vi lavet diverse underkategorier, som I blandt andet kan bruge til at finde fodboldbøger som matcher børnenes alder. Vi har mange bogserier som handler om fodbold, og I kan se et overblik over mange af de serier her på siden. Det kan være, at dit barn falder for en af de serier, og ikke kan vente med at fortsætte med læsningen når det kommer hjem efter skolen. Det er nemlig en dejlig følelse at vide, at en spændende bog venter på at blive læst derhjemme. I kan derfor muligvis få travlt med altid at have den næste bog i serien klar til barnet – og det er kun positivt!

 

Der findes mange forskellige fodboldbøger. Mange er fiktioner som handler om fodboldhold, fodboldspillere eller børn som dyrker fodbold. Andre bøger handler om virkelige fodboldstjerner, fodboldtrænere, klubber, rekorder og så videre. Flere af dem er selvbiografier, og andre fagbøger. Det kommer meget an på alder og interesse, hvilken bog passer bedst til den enkelte. Udforsk endelig vores oversigt over bøger om fodbold til børn, og find de helt rigtige bøger til dit barn. Vores personale står også klar til at give gode råd og vejledning angående valg af fodboldbøger til børn.