Bøger om håndbold

Historier om håndbold

Fra de mindste til de største børn, som alle elsker historier om håndbold

Historier om håndbold

Fra de mindste til de største børn, som alle elsker historier om håndbold

Fagbøger om håndbold, spillere og trænere

Få indblik i håndbold

Bøger om håndbold

Er dit barn helt vild med håndbold? Dit barn er bestemt ikke den eneste. Håndbold er et af de mest populære sportsgrene i Danmark, som kun overgås af fodbold, badminton, svømning og fitness. Håndbold er en sport, hvor hele familien følger med i kampene foran tv´et som en hyggelig familiestund og fælles interesse. Bøger om håndbold kan derfor være meget oplagt som familiens fælleslæsning, hvor man kan sidde sammen inden sengetid og høre en historie om en håndboldstjerne eksempelvis. Man kan som familie vælge at skiftes til at læse op, så alle føler sig deltagende og har en rolle i fællesaktiviteten.

Det anbefales at børn læser 10-30 minutter hver dag. Hvis dit barn er glad for at se håndbold eller spiller håndbold selv, men har svært ved at knække læsekoden, er bøger om håndbold et godt udgangspunkt at starte med. Det er oftest nemmere for børn at læse om noget, de er interesseret i.

Hvis dit barns interesse ligger i at lære mere om de store håndboldstjerner, har vi har på siden et udvalg af fagbøger, som er letlæselige. I bogen Håndboldhistorier med Mikkel Hansen, fortæller Mikkel Hansen om, hvordan han startede med at spille håndbold, hvordan hans oplevelse har været på landsholdet, hvordan sammenholdet på holdet har været.

Vil dit barn hellere læse historier, der handler om håndbold, venskab og lignende, vil serien Mia og Mette måske være lige noget for den håndboldglad pige. Mia og Mette serien handler b.la. om håndboldtræning, om kampene, venskaberne med medspillere, venskabet mellem Mia og Mette og alle de sjove ting, de laver sammen udenfor håndbolden.

Bøger om håndbold er lige noget for børn, der selv spiller håndbold, eller bare har en stor interesse i det. Der er tit mange gode fifs at hente i bøger om håndbold, hvis dit barn er håndboldspiller og gerne vil være bedre til spillet, eller ønsker at nå langt i håndboldverdenen. Bøger om håndbold er god læsning, da man lærer om sammenhold, fællesskab, venskab og hvordan, man er en god taber og en ydmyg vinder.

Vidste du at håndbold startede i Danmark i slutningen af 1800-tallet og at det startede på græs udendørs? Dette kan du læse alt om i fagbogen Håndbold af Troels Gollander, der fortæller om håndboldens begyndelse samt alt om spillet regler. Dette er et lille udpluk af de bøger om håndbold, vi har her på siden. Vi har alt fra fagbøger om kendte håndboldspillere, om selve spillet og dets regler og til historier og serier, der handler om børn eller unge, der spiller håndbold. Bøgerne om håndbold kan læses af børn i alle aldre.