Bøger om havet

Flere bøger om havet til de mindste

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 125 Bog & idé butikker

Flere bøger om havet til indskolingen

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 125 Bog & idé butikker

Flere bøger om havet til 9-13 årige

Lær mere om havet og dyrene

Flotte fagbøger om havet

Bliv klogere på livet under havoverfalden

Bøger om havet til de unge

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 125 Bog & idé butikker

Bøger om havet

Havet er noget, som vi er tæt på, vi bader i det, vi går ture ved det og måske har vi snorklet i det og set, at havet byder på rigtig mange fascinerende ting. Men der er stadig meget, som vi ikke ved og der er stadig mange dybder at undersøge. Vi ved, at det dybeste sted er 11 kilometer dybt, at vi stadig ikke kender over halvdelen af havets arter, at det er sollyset, der gør havet blåt, at verdens største vulkan ligger under havet og meget mere.

Havet fylder mere end tre femtedele af jordens overflade og er et grundlæggende element for liv på jorden. Havet er en blanding af at være åbent og hemmelighedsfuldt, fyldt med ressourcer og dybt fascinerende. Havet byder på eventyr både spændende og faretruende og dette har altid gjort det spændende at fortælle historier om havet og været inspiration til mange sagn, eventyr, sange og musik.

Søfart og sejlads har gennem tiderne været en stor kilde til, at vi mennesker har kunnet gøre opdagelser – så som nye lande. Og med tiden og teknologiens udvikling gjort det muligt at dykke under havets overflade og undersøge, hvad det byder på. Og havet er noget som vi mennesker bliver ved med at udforske og dette giver anledning til flere spændende fakta og fagbøger, samt fortællinger om havet og alle de fascinerende opdagelser vi gør.

Bøger om havet byder dit barn på mange fascinerende emner om havet, blandt andet forurening, miljø og ikke mindst de mange hemmeligheder havet byder på. Hvad enten det er en historie om en søstjerne, som er kommet på afveje, en glemsom fisk eller sørøvere på jagt efter en skat på bunden af havet, kan bøger om havet og dets mange sider være med til at øge læselysten og knække læsekoden for det hav-glade barn.

Tjek Havet af Nastja Holtfreter er en rigtig god underholdende og lærerig bog for de yngste, med en masse at snakke om, ting, man skal tælle og forskellige dyr at kigge efter. Her kan man kigge på sjove og farverige billeder, hvor man skal prøve og løse opgaver undervejs og finde forskellene.

Hajer af Ben Hubbard er en spændende faktabog, hvor man kommer helt tæt på et af havets rovdyr. Ben Hubbard er marinbiolog og i denne bog tager han dig helt med tæt på virkelige historier om møder med hajer. Advarsel - der er bid i denne bog! Bogen egner sig godt til børn i alderen fra 4 år og op.