Bøger om kroppen

Bøger om kroppen for tweens og teens

Lær hvad der sker med kroppen fra barn til voksen

Bøger om kroppen

Når vi taler om kroppen, hvad er det så egentlig, vi betegner som en del af kroppen? Er det kun det, der befinder sig under huden eller er det også det, der sidder udenpå huden? Hvad er det egentligt, der gør os i stand til at fungere hver dag? Hvad er hjertets funktion og hvorfor har vi brug for den? Hvorfor får vi blå mærker, når vi slår os, eller hvorfor sveder vi når vi laver noget hårdt? Hvorfor gaber man? Hvad sker der egentlig med den mad og væske vi indtager i løbet af dagen? Dette og mange andre spørgsmål er sikkert noget, du hører fra dit barn ofte.

Er dit barn interesseret i kroppen og hvordan det hele hænger sammen? Kroppen er meget kompleks og et spændende emne at dykke ned i. F.eks. har ansigtet 43 muskler og når du smiler, bruger du 20 af dem, og når du er sur bruger du 40. Hvad enten det er helt basis information, dit barn søger, eller viden om hvad der sker, når man kommer i puberteten, er bøger om kroppen en god måde hvormed man kan skabe en naturlig dialog.

Her på siden kan du finde mange bøger om kroppen til børn i alle aldre, lige fra billedbøger med små historier om kroppen, til spændende og fantastiske faktabøger.

Familiens store bog om kroppen er en fantastisk bog, som I sammen som familie kan sidde og læse i og er en super god bog til at finde svar på alle de spørgsmål, som dit barn kunne have. Bogen er fyldt med flotte computerskabte billeder, der viser kroppen, som den aldrig er set før. Her kan man rejse dybt ind i kroppen og se, hvordan den virker. Oplev de fantastiske ting, der sker under huden - lige fra livreddende reflekser til celler der jager og dræber bakterier. Forstå, hvorfor sved kan redde et menneskes liv, hvordan hjernen danner erindringer og hvorfor blod er rødt. Bogen egner sig godt til børn i alderen 6 år og opefter.

Min bog om kroppen af Liesbet Slegers er en farvestrålende og lærerig bog om kroppen for børn i alderen 2,5 år og op. Noa fortæller om kroppen. Hoved, skulder, knæ og tå – og alt det andet. Og om alle de ting, man kan bruge sin krop til: at løbe, hoppe, lytte, føle og se. Noa fortæller om hele kroppen fra top til tå og om alle sanserne. Hvordan ser du ud? Hvordan ser andre mennesker ud? Hvad kan du lave med din krop? Og hvordan passer du godt på den?