Bøger om rummet

Nyt fra rummet

Fantastiske bøger om rummet for børn

Fagbøger om rummet

Har dit barn en interesse for alt om rummet? Her finder du en masse gode fag- og lærebøger om rummet til at styrke deres viden til børn i alle aldre.

Ungdomsbøger

Fantastiske eventyr og sci-fi om rummet til de unge i alderen 13 år og op.

Bøger om rummet

Mor, findes der liv i rummet? Far, hvor stort er universet? Kan alle bare tage ud i rummet? Findes der planeter ligesom vores? Er der andre galakser derude? Hvordan er jorden opstået? Findes der rumvæsner på månen? Hvor stor er månen?

Dette er ofte nogle af de ting som børn spørger om, og det er ikke altid, vi som forældre kan svare på disse spørgsmål. Men heldigvis kan mange af disse spørgsmål besvares gennem de bøger der handler om rummet. Fagbogen: Rejsen til rummet er et godt udgangspunkt til at læse om rummet, da den besvarer spørgsmål som:

Hvordan begyndte det hele?
Er der andre universer end vores?
Hvor stort er universet?
Hvad er et sort hul?
Hvor mange stjerner, planeter og galakser er der?
 og mange flere.

Universet og alt det der sker derude igennem rigtig mange år fascineret både børn og voksne. Indtil videre har vi haft mennesker på månen, vi ved at vores solsystem hedder mælkevejen og har otte planeter, som kredser om solen og meget mere. Men rummet og universet er jo uendeligt stort og indeholder mange hemmeligheder, som vi endnu ikke har opdaget, udforsket eller kender til. Men hold da op, der er skrevet mange bøger om rummet, om det vi allerede ved.

Rummet er en stor størrelse og mange gange svær at forholde sig til. Vi søger hele tiden mere viden om rummet og nye måder at komme længere ud i rummet på, så vi kan få udforsket flere dele af det. Og dette betyder også, at der hele tiden bliver skrevet og publiceret nye bøger om rummet, som du og dit rumglade barn kan få masser af glæde af sammen. 

Er dit barn også helt vild med alt, der handler om rummet eller noget mere specifikt om rummet? Så er dit barn ikke den eneste. På denne side kan du og dit barn finde bøger om rummet, som kan tage jer på en rejse ud til fjerne galakser og planeter, med rumhelte på fantastiske rejser, måske møde rumvæsner og eventuelt stoppe dem fra at overtage jorden. Lær om raketter, solsystemer, rumvæsner, big bang og meget mere. Vores udvalg rummer både faktabøger om rummet, rumraketter, astronauter, planeter og meget mere til børn i alle aldre. Derudover har vi også et udvalg af funktionelle historier og serier om rumvæsner, rumhelte og meget mere til at styrke både viden og læselyst til børn fra 5 år. F.eks. ville en god og sjov serie til børn i alderen 5-8 år være Zip i rummet af Christian Guldager, der har sit eget rumskib og tager ud i rummet på mange forskellige sjove og spændende eventyr.