Interaktive bøger

Vi har samlet sjove, interaktive bøger til børn i alderen 8 - 13 år. 

Brug app og bog sammen

De populære interaktive bøger hjælper fantasien på vej. Scan siderne i bogen og gør historierne levende.

Smart Books

Smart Books er baseret på Augmented reality teknologi, hvor du læser dele af historien ved at scanne bogens billeder med en smartphone. Barnet er helt eller heltinde i egen fortælling og vælger hvordan historien formes.

Bøgerne henvender sig til børn i alderen 8 - 13 år. Handlingen foregår altid i en magisk verden, hvor læseren skal træffe valg undervejs, så historien folder sig ud på forskellig vis afhængigt af læseren. 

Appen fra Smart Books skal downloades i App Store eller Google Play. Siderne i bøgerne skal scannes med app'en og derefter kommer historien til live på skærmen med bevægelse og lyd. Prøv en af de interaktive Smart Books fortalt for børn.

Ærkemesteren

Ærkemestertårnet er anden bog i Smart Books serien. I denne historie skal du hjælpe Mestrene i Magtens Cirkel med at bekæmpe Sjælemagien, som kontrolleres af Den onde troldmand Nexus. Du er FørsteElev hos Ildmesteren og I er sammen taget til Ærkemestertårnet, for at tage kampen op mod Nexus.

Undervejs i historien skal du samle magiske formularer og genstande, der kan hjælpe dig i denne kamp. 
Ærkemestertårnet giver Nexus kontrol over magien, og du må derfor forsøge at ændre tårnets magiske symboler for at have en bedre chance mod Sjælemesteren.

Star Stable serien

Sjælerytterne er klassisk fantasy fuld af eventyr, heste og magi. Tag med Lisa, Alex, Linda og Anne, når de opdager nye kræfter, slynges ud på hæsblæsende eventyr langt væk fra hverdagen i skolen og livet i stalden.

Bøgerne bygger på verdens hurtigst voksende online hestespil Star Stable, som i dag har over 180.000 brugere og er oversat til 14 sprog. Er der stor kærlighed til heste, så er denne serie af hestebøger helt unik sammen med Star Stables online spil og sociale univers. Her skal du tage dig af dine virtuelle heste, løse opgaver og tage på missioner. 

Bogserie baseret på det populære online hestespil

Star Stable er et spændende online spil, hvor eventyr, heste og mysterier venter på at blive udforsket. 

Du skaber selv handlingen

Hvis handlingen er bestemt på forhånd, kan det være kedeligt at læse eller genlæse en bog. Men når forfatteren ikke har besluttet hele handlingen og lader barnet vælge, om helten skal igennem kløften, tage hængebroen eller svinge sig i lianerne i den vilde jungle, så er det meget sjovere at læse fortællingen.

Når barnet er hovedpersonen i historien, har forfatteren ikke, på forhånd, skabt hele handlingen. Vi har samlet en stribe af disse børnebøger, hvor barnet bestemmer, hvilken drejning historien skal tage.

Du er helten i fortællingen

I serien til børn +8 år er du helten som troldmand, havfrue, superhelt og meget andet.

Du skaber fortællingen

Historier, hvor du selv bestemmer handlingen, hitter. Du er hovedpersonen og skal vælge de bedste alternativer. Fortællingen former sig efter dine valg og bogen får derfor en ny handling hver gang. 

Harry Potter i interaktiv version

Pragtudgaven indeholder otte eksklusive interaktive folde ud-features, bl.a. en kuvert med Harrys første brev fra Hogwarts, indkøbsseddel til Diagonalstræde, samt et udstanset folde-ud Hogwarts-slot.

 

 

Værktøjskasse til læsning hjemme

Knæk læsekoden

Gode råd til den første læsning

Læs artiklen nu

10 gode råd til motivering

"Jeg gider ikke læse"

Kom godt i gang med fritidslæsning

Læs artiklen her

Se forskernes billeddokumentation

Højtlæsning er gavnligt

Læsning er hjernestimulering

Læs artiklen her