Bogudgivelser

Her på siden finder du en oversigt over bogudgivelser for hver måned. Dette er en oplagt mulighed for at følge med i de kommende udgivelser, og så giver det dig mulighed for at holde øje med den næste bog fra din yndlingsforfatter.  Mange af titlerne der ligger i månederne fremadrettet, kan allerede nu forudbestilles via vores webshop her på siden. På den måde er du sikret et eksemplar lige så snart bøgerne udkommer. Vi håber kalenderen kan give masser af inspiration til din næste bog eller hvad der skal skrives på ønskesedlen. Derudover vil vi rigtig gerne informere dig om, hvad du kan glæde dig til af nye titler. Rigtig god læselyst.  

Find din næste bog her

September 2017

September er en stor bogmåned og derfor finder du masser af gode nyudgivelelser herunder. Flere af de verdenskendte forfattere er aktuelle med nye titler i september. Heribland kan blandt andet nævnes Lucinda Riley, Karin Slaughter, Ken Follet og Camilla Läckberg. Vi har inddelt bøger efter genre således at du nemt kan finde den eller de nye bøger der skal bo på din bogreol. 

Nye krimier

Mærk kuldegysningerne ned langs rygraden når du fordybe dig i en af de nye spændende krimier der udkommer i september 2017.

Ny skønlitteratur

Storslående og episke fortællinger venter dig forude. Glæd dig blandt andet til den længeventede "Den evige ild" fra bestsellerforfatteren Ken Follet.

Nye biografier

Fordyd dig i en spændende fortælling fra et inspirerende menneske

Ny faglitteratur

Læs relevant og inspirerende faglitteratur fra kendte forfattere som f.eks. Svend Brinkmann der er forfatter til bestseller bøgerne "Stå fast" og "Ståsteder". 

August highlight

Her har vi udvalgt tre spændende titler som alle udkommer i august. 

August 2017

Hvilke af disse bøger skal på din ønskeseddel?

Juli 2017

Lad dig inspirere af juli måneds bogudgivelser

Juni highlights

Vi har udvalgt tre spændende titler som med garanti vil sikre dig en skøn læseoplevelse 

Juni 2017

Juni måned er fuld af skønne bogudgivelser - tag et kig, og find din næste læseoplevelse her

Maj highlights

Vi har foreslået 3 gode bud på din næste store læseoplevelse

Maj 2017

Se nogle af maj måneds udgivelser her