Gode bøger 2020

2020 har været et kanon bog år med masser af gode titler. Her på siden har vi samlet et udsnit af de bøger, som I har været rigtig glade for.

I løbet af 2020 er der udkommet et væld af gode bøger - fantastiske, sjove, rørende, morsomme, dramatiske, spændende bøger, som alle har det til fælles, at de sætter gang i tankerne, og udfordrer læsernes fantasi og indlevelsesevne.

 

De bedste bøger

Der er udkommet nogle af de bedste biografier, som fortæller den spændende historie om et fascinerende menneske. Der er skrevet flotte biografier om både levende og døde.

For de læsere der foretrækker krimier, har 2020 været et kanon bog år. Der er udkommet et stort antal krimier, og flere af dem har været længe ventet af de trofaste fans og læsere.

De bedste skønlitteraturbøger er naturligvis også at finde her på siden. Skønlitteratur er en stor alsidig genre, som appellerer til mange forskellige slags læsere, og der er virkelige udkommet mange gode skønlitterære bøger i 2020.

Det skønne og magiske ved bøgernes verden er at man kan forsvinde ind i en anden tid, et andet rum, en anden verden. De mest overnaturlige ting kan finde sted, alt imens du sidder på sofaen med en god kop kaffe. Her på siden har vi samlet årets bøger, så du nemt og overskueligt kan udse dig dine favoritter ud fra de bøger, der har opnået stor popularitet i årets løb.

Der kan ikke siges nok gode ting om at læse – det styrker hukommelsen, fantasien, visualiseringen og indlevelsesevnen. Bøgernes verden kan appellere bredt til alle dine forskellige sindstilstande – de kan gøre dig glad, sur, ked af det, lykkelig, rasende, medfølende og meget meget mere.

Bøgernes verden er konstant ekspanderende, og udvalget af bøger er uendeligt. Der er så at sige noget for enhver smag og enhver læser. Tag et kig på årets gode bøger 2020 her og lad dig friste.