Bog & idéBøger

Gode bøger 2024

NyhedKøb nuKrimi
Kult

Kult

Da flere børn bliver kidnappet, søger efterforskeren Mina Dabiri hjælp hos mentalisten Vincent Walder i kampen for at finde de livsfarlige bagmænd, inden det er for sent.

NyhedKøb nuFeel good
I dine sko

I dine sko

To kvinder. To liv. En dag, der ændrer alt... Jojo Moyes er tilbage med en varm og rørende fortælling om to meget forskellige kvinder – og hvordan små ting kan ændre alt i ens liv.

NyhedKøb nuRoman
Malma station

Malma station

Alex Schulmans nye roman Malma station udspiller sig på et tog. Fem personer er på rejse gennem Sverige: et ægtepar i krise, en enlig far og hans datter, og en ung kvinde, der søger svaret på den gåde, hendes mor efterlod hende med.

Fra 3 årKøb nuGodnat historier
Gigantosaurus---5-minutters-eventyr

Gigantosaurus - 5 minutters eventyr

Der er altid tid til et dino-eventyr! Læs om Gigantosaurus og de modige, små dinovenner i denne skattekiste af historier, der kun varer 5 minutter. Historierne passer perfekt til en kort hyggestund!

Om følelserKøb nuFra 4 år
Alvildas-loeft-flappen

Alvildas løft flappen

Hvorfor græder jeg? Hvad skal jeg gøre, når jeg bliver genert? Hvorfor kan jeg ikke lide at blive drillet? Løft flapperne og få masser af gode svar, så du bedre kan forstå dine følelser.

HumorKøb nuFra 6 år
gangster-farmor

Gangster farmor

11-årige Ben keder sig helt vildt, da han skal bo hos sin farmor. Hun er virkelig den kedeligste farmor nogensinde. Men Ben ved ikke 1) Hun var engang en international juveltyv. 2) Hun har hele sit liv ville stjæle kronjuvelerne.

Gode bøger 2024

2024 er et fantastisk år for bogelskeren med udgivelsen af masser af gode bøger. Her på siden har vi samlet et udsnit af de bøger 2024, som I har været allermest glade for. Du finder et væld af gode bøger her på siden – af fantastiske, sjove, rørende, morsomme, dramatiske, spændende bøger, som alle har det tilfælles, at de sætter gang i tankerne og udfordrer læserens fantasi og indlevelsesevne.

Uanset om du er typen, der sluger den ene bog efter den anden, eller om du blot læser en gang i mellem, er 2024 et rigtig godt bog-år for dig. Året er spækket med fantastiske, spændende, lærerige, interessante, medrivende og underholdende bogudgivelser, og vi tør godt love dig, at der også er en enkelt eller flere bøger blandt udgivelserne, som du vil elske.

Gode krimier 2024

Krimielskerne kan blandt andet se frem til udgivelsen af Vildlederen af svenske Viveca Sten – en højspændt psykologisk krimi og 4. bind i den populære krimiforfatters serie, Mordene i Åre. Som de resterende bøger i serien foregår også denne i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i skiområdet Åre, 600 kilometer nord for Stockholm.

Du kan også glæde dig til udgivelsen af Richard Osmans Den sidste djævel skal dø. Bogen er 4. selvstændige bind i den skønne krimiserie om Torsdagsmordklubben, der har fået forrygende anmeldelser, og som har vundet millioner af læseres hjerter.

Derudover vender Arne Dahl tilbage med en ny serie kriminalromaner om Eva Nyman og Nova. Glæd dig til den nervepirrende thriller I cirklens centrum, som er første bind i en ny serie af en sand mester inden for krimigenren.

Biografier 2024

Elsker du at komme helt ind under huden på store og kendte personligheder, må biografierne være blandt dine yndlingsgenrer. År 2024 byder heldigvis også på flere spændende biografi udgivelser, og har kan vi for eksempel fremhæve Et liv med Matador af Lise Nørgaard. I bogen bliver vi taget tilbage til 1970’ernes Danmark, hvor Matador blev skabt, og vi får et enestående indblik i den kreative proces, hvor karaktererne tog deres form og hvordan historierne blev til.

Du kan desuden glæde dig til at dykke dybere ned i en anden historisk begivenhed med udgivelsen af Kodenavn Flamme af Ole Sønnichsen og Jesper Clemmensen. Her får du den samlede fortælling om en af Stasis allervigtigste danske agenter i et hidtil ufortalt stykke Danmarks- og koldkrigshistorie, der også kaster et afslørende lys over en række andre danske spioner og et retsopgør, der udeblev.

Endelig kan du se frem til Søren Østergaard. Så grin dog! skrevet af Søren Dahl. Om end den er i en noget anden stil end de to tidligere nævnte, er dette bestemt en bog du kan se frem til at læse med glæde i 2024. Her åbner skuespiller, komiker og cirkusdirektør Søren Østergaard døren til en fortælling om en følsom gøgler, en romantisk drømmer og et viljestærkt menneske, der både har fået sit eget cirkus, et tivoli, kunst på sine vægge, et hus i Italien og et i Nordsjælland, verdens eneste cirkusvogn med varme i badeværelsesgulvet, en hund, der hedder Bob, og en hustru, der gør ham lykkelig.

Gode bøger - skønlitteratur 2024

Er du i humør til bare at give dig hen og fordybe dig i enten helt eller delvist opdigtede verdener, er det skønlitteratur, du skal kaste dig over. Er du allerede godt bekendt med genren, kan du med fordel tage et kig på vores side med skønlitteratur top 10, der hele tiden holdes opdateret og viser dig de 10 bedste og mest populære bøger inden for skønlitteratur netop nu,

Som inspiration til din næste skønlitterære læseoplevelse, kan vi anbefale Thomas Korsgaards Snydt ud af næsen. De 16 noveller er bundet sammen til én fortælling og handler om reglerne og vilkårene i et lille lokalsamfund, om små og store uheld, om fædre og sønner og maskulinitet. Om at være ”snydt ud af næsen” på sine forældre, og om at høre til – og ikke høre til – på et sted.

Få overblikket over de bedste bøger

Er du på jagt efter de mest populære og bedste bøger i øjeblikket, kan du med fordel kaste et blik på vores side med bestsellers. Her får du en ugentligt opdateret liste over de 10 bedst sælgende bøger på tværs af alle genrer. Er du interesseret i en bestemt genre, kan du i stedet tage et smut forbi vores side med top 10 bøger, hvor du kan præcisere ønsket og klikke dig videre til eksempelvis top 10 krimi eller top 10 biografier.